wit-bestek-logo-zonder-achtergrond-medium
hoi

Ik ben Tanja, patissier en eigenaar van Tanja’s Zoete Catering.

Van jongs af aan ben ik al aan het bakken. In eerste instantie maakte ik vooral koekjes en af en toe een cake. Geïnspireerd door het televisieprogramma Cake Boss ben ik later ook gaan experimenteren met het decoreren van fondanttaarten. Hier kon ik mijn creatieve ei in kwijt en dit heb ik met veel plezier voor een aantal jaar gedaan.

Ik merkte dat ik veel voldoening haalde uit de reacties van familie en vrienden wanneer ik hen met gebak verraste. Hierdoor ontstond het idee om zelf een bedrijf te starten waarmee ik elke dag mensen blij kan maken met lekker en mooi gebak!

Eerst wilde ik me verdiepen in de patisserie, om zo mijn theoretische kennis en praktische vaardigheden te vergroten. Hiervoor heb ik de basis patisserie-opleiding aan het Culinair Opleidingscentrum te Beverwijk gevolgd. Hier leerde ik verschillende soorten hoogwaardig gebak en desserts te maken, met chocolade te werken en kon ik mijn decoreervaardigheden tot een hoger niveau brengen.

Na deze opleiding met succes afgerond te hebben ben ik als patissier gaan werken bij Piece of Cake, een gezellige lunchroom in Maastricht. Hier heb ik twee jaar lang met veel plezier gewerkt en deze ervaring is onmisbaar geweest voor mijn ontwikkeling als patissier. Ik haalde veel voldoening uit het dagelijks vullen van de gebaksvitrine met allerlei mooie en vooral heerlijke zoetigheden. Daarnaast was het een leuke uitdaging om zowel high teas als bedrijfsevenementen en bruiloften van lekker gebak te voorzien.

Al die tijd heeft het idee van een eigen bedrijf in mijn achterhoofd gezeten en nu is het moment dan eindelijk aangebroken:

Tanja’s Zoete Catering staat voor u klaar!

tanjas

#TANJASZOETECATERING #loveyourcake

bestekbanner