slogan-cover
lets-celebrate

Heeft u iets te vieren? Lekker gebak maakt van elke gelegenheid een feest!

Op deze pagina vindt u de arrangementen die Tanja’s Zoete Catering aanbiedt. Zo kunt u voor een gezelschap vanaf 4 personen een compleet verzorgd high tea-pakket bestellen. Voor grotere feesten is misschien een Sweet Table de oplossing: een grote tafel vol met allerlei lekkers en dus voor ieder wat wils! Naast een door u gekozen variatie aan gebak en desserts, kan de Sweet Table volledig aangepast worden aan uw wensen wat betreft de kleur of het thema van het feest of evenement.

Heeft u een bedrijfsevenement of wilt u het gebaks-assortiment in uw café of lunchroom opfrissen of uitbreiden? Ook dan bent u bij Tanja’s Zoete Catering aan het juiste adres.

champagne-portret-schuin-klein
bestekbanner-met-lijn
high-tea-wit

De traditionele, Britse afternoon tea, of high tea zoals we het in Nederland noemen, is de ideale manier om gezellig samen te ontspannen onder het genot van hartige- en zoete lekkernijen en een lekker kopje thee. Zit u hierbij graag in het comfort van uw eigen huis en wilt u zich geen zorgen hoeven maken over het bereiden en voorbereiden van al het lekkers voor uw high tea? Dan is het high tea-pakket van Tanja’s Zoete Catering wellicht de oplossing voor u!

Het high tea-pakket bevat diverse variëteiten thee, hartige hapjes zoals quiches en finger sandwiches, scones met clotted cream en jam en natuurlijk verschillende zoete lekkernijen als mini-cupcakes en brownies. De precieze inhoud van het pakket kan variëren naar gelang de beschikbaarheid van verse seizoensproducten, maar het zal in ieder geval bestaan uit: 2 scones met clotted cream en jam, 3 hartige lekkernijen en 4 kleine gebakjes, vergezeld door 3 soorten thee.

Het high tea-pakket is verkrijgbaar voor groepen vanaf 4 personen en de kosten zijn €15,- per persoon.

Servieshuur
Wellicht heeft u zelf ideeën over het gezellig dekken van de tafel en heeft u uw eigen serviesgoed om al het lekkers op de serveren. Het is echter ook mogelijk om bij een high tea-pakket een servies te huren. Dit zal bestaan uit onder andere theekopjes, – schoteltjes, gebaksbordjes, theepotten en etagères. De kosten voor het huren van van een serviespakket bedragen €10,- (met een borg van €50,-).

High tea-pakket: 2 scones, 3 hartige lekkernijen & 4 gebakjes = €15,- per persoon (minimaal 4 personen)
Huur serviespakket: €10,- (met borg van €50,-)

tafel-klein
high-tea-drieluik-nieuw
mint-baan-top-kort
sweet-talbe-mint

Een tafel vol met allemaal verschillende lekkernijen: wie wil dat nou niet? Over komen waaien vanuit Amerika begint de Sweet Table in Nederland steeds populairder te worden. En met recht! De Sweet Table kan volledig worden afgestemd op het thema of de kleuren van uw feest of evenement en zal een echte eyecatcher zijn op bijvoorbeeld een bruiloft, groot verjaardagsfeest, communie, babyshower of familiefeest.
Tanja’s Zoete Catering biedt drie pakketten aan; de één nog luxer dan de ander. Bij elke optie prijkt in het midden van de tafel een mooie taart, met genoeg porties voor elke gast. Het verschil tussen de pakketen ligt in het aantal porties gebak dat er per persoon naast de taart gepresenteerd zal staan. Daarnaast kunt u bij een groter pakket meer verschillende producten kiezen.

U kunt kiezen uit onderstaande lekkernijen:

Cupcakes
Eenpersoonsdesserts

Pure chocoladebrownie
Salted Caramel-brownie

Rolo-blondie
Frambozenblondie
Pecanreep
Citroenreep

Cakepops
Macarons
Mini cupcakes
Chocolate chip cookies

Havermoutkoekjes
Vanille figuurkoekjes
Slagroomsoesjes
Meringues

Pakket 1 (4 keuzes uit gebak): 3 porties per gast = € 9,00 per persoon
Pakket 2 (5 keuzes uit gebak): 4 porties per gast = € 12,00 per persoon
Pakket 3 (7 keuzes uit gebak): 5 porties per gast = € 15,00 per persoon

sweet-table-collage-mint
mint-baan-botom
zakelijk-schuin-klein
zakelijk-wit

Tanja’s Zoete Catering biedt een tal van zakelijke arrangementen, volledig afgestemd op de wensen en visie van uw bedrijf. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een zoete catering te bestellen voor bedrijfsevenementen zoals vergaderingen, jubilea, congressen, borrels of personeelsfeesten, al dan niet in de kleuren en huisstijl van uw bedrijf.
Ook kan gepersonaliseerd gebak gebruikt worden voor tal van promotionele doeleinden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan cupcakes met uw bedrijfslogo of een taart met cakeprint.

Bent u de eigenaar van een lunchroom, evenementenlocatie, koffiezaak of café en wilt u een vernieuwde selectie gebak kunnen aanbieden aan uw gasten? Wellicht is het afnemen van gebak bij Tanja’s Zoete Catering dan een oplossing voor u. Volledig vrijblijvend en afgestemd op uw wensen!

Ieder bedrijf is anders en Tanja’s Zoete Catering streeft ernaar gebak te leveren dat precies is afgestemd op uw visie en wensen. Neem daarom contact op om de mogelijkheden te bespreken!

bestekbanner
bestellen

Heeft u na het zien van al dit lekkers trek gekregen en zou u graag gebak en/of desserts bestellen? Neem dan contact op om uw wensen omtrent producten en ophaal-/leverdatum door te geven. Dit bestelformulier geeft een overzicht van alle producten en arrangementen die worden aangeboden en de bijbehorende prijzen, en kan van pas komen bij het doorgeven van uw bestelling.

Gezien alle producten vers, met de beste ingrediënten, met uiterste zorg en naar de hoogste kwaliteitsstandaard vervaardigd zullen worden, zal ik elke aanvraag van tevoren beoordelen of ik deze kwaliteitsstandaard kan waarborgen. Hierdoor kan het voorkomen dat een bestelling voor op korte termijn helaas geen doorgang kan vinden. Wilt u zeker zijn van lekker vers gebak voor uw speciale gelegenheid? Dan adviseer ik om minimaal 14 dagen van tevoren uw bestelling te plaatsen, zodat ik heerlijke, hoogwaardige lekkernijen kan garanderen.